Stoofvlees

Een echt Belgisch volksgerecht.

Stap eender welk Belgisch eet-en praatcafé, frituur of bistro binnen en je vindt stoofvlees gegarandeerd terug op de menukaart.

Op zondagmiddag is het als ‘echte klassieker’ voldoende om de gemiddelde Belg tevreden te stellen. Iedere familie heeft er wel zijn eigen recept voor en een goed biertje mag daarin zeker niet ontbreken. Grootmoeders recept wordt vaak van generatie op generatie doorgegeven.

Ook onze kok ging aan de slag om van deze Belgische klassieker een heerlijke variant te maken. We hielden hierbij rekening met het karakter van Zilverberg Food en gingen op zoek naar de juiste verhoudingen en grondstoffen die cruciaal zijn voor een lekker en evenwichtig resultaat.

Het belangrijkste onderdeel van dit gerecht is uiteraard het vlees. Het moet lekker mals en sappig zijn maar mag ook niet te vettig of droog zijn. Een balans die niet altijd even makkelijk te vinden is.

Wij gingen zoals altijd tot het uiterste om de beste grondstoffen bij elkaar te brengen en kwamen terecht bij het bij het Piemonte rund. Dit ras levert superieure kwaliteit, heeft een fijne en stevige structuur en is erg mals. Het is bovendien vetarm en heeft een laag cholesterolgehalte.

Redenen te meer om stoofvlees van Zilverberg Food te proeven!

Geen fan van rundsstoofvlees? Niet getreurd, we hebben ook varkensstoofvlees in ons assortiment!

Wij hopen dat het bij u in de smaak valt!

Begin jij ook al te watertanden?
Bestellen kan telefonisch 051 21 16 37 of via mail op
info@zilverbergfood.be !

Groetjes,

Team Zilverberg Food

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×