Telefonisch bereikbaar van 8u30 tot 12u en van 13u tot 17u, op vrijdag enkel in de voormiddag. U kan ons gelijk wanneer opbellen en op 1 drukken om een bestelling of boodschap in te spreken.

Openingsuren magazijn van 7u tot 12u en van 13u tot 15u, op vrijdag enkel in de voormiddag.

Scroll icon

Contacteer ons

Contacteer ons

Geert Steelandt

Zaakvoerder | Oprichter
Verkoop

Liesbeth Steelandt

Zaakvoerder
Verkoop | Aankoop

Sander Dewulf

Zaakvoerder
Productiemanager

Sharon Van Acker

Office Assistant
Front Office

Lester Klaassen

Executive Assistant
Verkoop | Aankoop

Wouter Demeulemeester

Administratie
Logistiek | Bestellingen

Ons fantastisch team bestaat uiteraard uit nog heel wat andere mensen die elke dag het beste van zichzelf geven achter de schermen. Deze stellen we graag aan u voor in onze blogberichten.

Veelgestelde vragen

Frequently asked questions

 • Hoe halen jullie zo’n lange THT?

  We werken met zeer verse ingrediënten en zorgen voor een uiterst hygiënische werkomgeving. Daarnaast werken we volgens een gecontroleerd bereidings- en koelproces en zorgen we ervoor dat de koude keten niet onderbroken wordt.

 • Waar en hoe leveren jullie?

  Binnen West- en Oost-Vlaanderen levert onze chauffeur met onze eigen koelwagen. Verder gaan we uiteraard ook, maar dan schakelen we vaak partners in die er via extern transport voor zorgen dat uw levering onder de perfecte omstandigheden bij u wordt geleverd.

 • Moeten de producten gekoeld bewaard worden?

  Aangezien wij zeer vers werken vragen onze producten de nodige aandacht wat betreft de omstandigheden waarin ze bewaard worden. Een huishoudelijke frigo is meestal niet voldoende aangezien deze zeer onderhevig is aan omgevingsfactoren. Investeer in een degelijke koelcel en optimaliseer de houdbaarheid en smaak van uw product.

 • Waar kunnen we technische specificaties van jullie producten vinden?

  Voor elk van onze producten voorzien wij een technische fiche met alle vereiste informatie volgens de HACCP-normen met vermelding van alle allergenen. U kan deze fiche opvragen via het contactformulier of via info@zilverbergfood.be.

 • Waarom vinden we geen referenties terug op de website?

  Discretie en vertrouwen is belangrijk voor onze klanten. Daarom vermelden wij geen referenties op onze website. U kan ons wel steeds contacteren om meer info hieromtrent te verkrijgen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×